Bindavond 28 januari

Tis weer zover. Onze eerste thema avond dit jaar. Normaal gezien ging dit over nymph a vue of pêche a vue gaan met eventueel nog een brokje hengelbouw…. Maar bibi was te laat met het bevestigen en onze gastbinder dient reeds aanwezig te zijn de avond ervoor bij een andere club en het weekend in Charleroi waardoor hij wat in tijdsnood kwam.

Daarom hebben we een alternatief. Wie zeker niet moet onderdoen voor de al de rest. Ik wed zelfs dat sommige mensen stiekem hoopten dat hij ooit een bindavond zou geven en dat het onderwerp dan alleen maar bijzaak is.

Auke brengt donderdag een aantal van zijn rivierstreamers. Hij heeft al meerdere malen bewezen (met getuigen, foto’s waren hier irrelevant) dat hij op vele vlakken ons ver achter laat in enerzijds aantallen anderzijds formaat…

Bij deze ben ik al heel nieuwsgierig waar hij ons gaat brengen. Hou er wel rekening mee dat hij nog steeds geblesseerd is waardoor aantallen binden moeilijk gaat lukken… Maar nu kunnen we hem dat misschien eens volgen ;)….

 

grtn en tot donderdag

 

Luc

Picture 018 IMG_2829 07 juni mazée 106

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Meetings. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *